ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Osmangazi İlkokulu

Osmangazi İlkokulu

OSMANGAZİ MAHALLESİ YEŞİLYALI SOKAK NO27 ODUNPAZARI/ESKİŞEHİR
Vizyon
Yaratıcı, üretken, evrensel niteliklere sahip, donanımlı, ne istediğini bilen, sanata ve spora da bilim ve akademik alanlar kadar önem veren mutlu bireyler yetiştiren öncü kurumlardan olmak.
Misyon
Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş,bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan bireyleri; En yaratıcı öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş,teknoloji destekli,spor ve sanatla yoğrulmuş, öğrenci merkezli bir eğitim modeli ile yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz akademik yönden ve sosyal yönden çeşitli başarılara imza atmış olup, zeka oyunları, wushu, artistik cimnastik, eskrim, satranç ve futbol alanlarında da bölgesel ve mahalli başarıların yanında uluslararası ve ulusal başarılar kazanmıştır.
İLKOKUL 13:15-18:15 ANA SINIFI 08.00-13:00/13:00-18:00
Ulaşım
0kulumuzun yakınından 11,16,26 ve 29 Nolu otobüsler ayrıca 11,16,19 ve 23 Nolu minübüsler geçmektedir.
Mehmet YILMAZTÜRK -0 532 370 85 99
Osmangazi Mahallesi
5 Km.
zeka oyunları , halk oyunları , judo, bando,yaratıcı drama,masa tenisi
Proje Çalışmaları
Çeşitli eTwinning projeleri,Teknofest projeleri, Sıfır Atık gibi proje çalışmaları da okulumuzda devam etmektedir.
Diğer Hususlar
Okulumuzda ana sınıfı 4 Şube olup, ikili eğitim yapmaktadır. Diğer tüm şubeler öğleci olarak eğitim görmektedir.